Otkup polovnih automobila u Beogradu

Otkup-automobila

Ako ste vlasnik automobila stranca (vozilo zemlje EU), koje je dotrajalo, šstećeno je, ne dopada vam se više, iz nekog razloga više ne odgovara Vašim potrebama, ili jednostavno više nije u voznom stanju, obratite se našoj službi. Mi vam stojimo na raspolaganju, tako da ne morate više stavljati oglas u novine, raspitivati se okolo, obilaziti auto kuće I auto pijace, samo pozovite našu agenciju I mi ćemo otkupiti vaš automobil po najvišoj ceni u Beogradu iIi okolini. Potpuno je nebitno u kakvom je stanju vaš automobil, koje je godište I koliko je oštećen ako jeste. Takodje nije bitna ni marka ili model vašeg automobila stranca, može biti BMW , Audi, Alfa Romeo, Dacia, Citroen, Forda, Fiat, Mercedes, Mazda, Peugeot, Opel, Renault, Volkswagen, Seat ili neki drugi brend, samo nas pozovite I naša stručna služba dolazi u već u toku dana. Takodje, potpuno besplatno ćemo I izvršiti procenu vašeg automobila I obaviti kupoprodaju, novac ćete dobiti u ruke, a ako auto nije u voznom stanju naša šlep služba će ga prevesti bez dodatne naplate.

Da li imate uvezen auto iz Amerike, Nemačke, Francuske, Italije, Velike Brtanije, ili neke druge zemlje, a on više ne odgovara vašim zahtevima? Možda ste dovezli auto sa privremenog rada iz inostranstva, ali on više nije u voznom stanju ili vam se jednostavno više ne dopada? Ne brinite, mi ćemo ga otkupiti. Rešićemo vaš problem u slučaju da vam je neko od rodjaka iz inostranstva poklonio auto, ali on nije više u voznom stanju, neekonomičan je, nije praktičan zbog nedostatka raznih delova koji se u našoj zemlji ne mogu nabaviti, I sada ste rešili da ga prodate. Mi smo prava agencija za tako nešto! Pored svih ostalih usluga, nudimo I ovu – otkup automobila sa stranim tablicama. Ako se nalazite u Beogradu I okolini I voljni ste da prodate svoj auto, pozovite nas. Otkupićemo ga bez obzira u kakvom se stanju nalazi, nije bitna ni marka I model automobila, da li je nov ili polovan, možda havarisan, ni to nije problem.

Ako živite u našem glavnom gradu sigurno su vam dobro poznate nepodnošljive gužve I glavobolje oko parkiranja, gde svakakvi ludaci I priučeni vozači “vrebaju” iza prvog ćoška ili raskrsnice. Nestrpljivi I nervozni vozači su redovna pojava I deo svakodnevnice u svim većim gradovima, tako da ne čudi podatak da je iz godine u godinu sve veći broj saobraćajnih nesreća u Srbiji, a od toga velika većina u našoj prestonici. Ukoliko ste I vi bili žrtva saobraćajnog udara, manjeg ili većeg, a ne izdvaja vam se novac na skupe majstore I automehančare koji samo gledaju kako da vam izvuku još koji dinar, ne brinite – na pravom ste mestu. Ako ste I vi u jednoj od ovakvih slučajnih udara izvukli, ni krivi ni dužni, deblji kraj, mi vam nudimo idealno rešenje – a to je otkup udarenih, slupanih I havarisanih automobila. Zašto biste trošili vaš teško zaradjeni novac na skupe popravke, obratite se nama! Iz naše siroke ponude izdvajamo I ovu uslugu – otkup udarenih automobila. Nama je apsolutno nebitno koja je marka ili model vašeg automobila. Takodje, ni stepen štete koju je vaše vozilo pretrpelo je manje bitno, mi ćemo ga svakako otkupiti. Naravno, od pretrpljene štete će zavisiti otkupna cena, ali ne brinite – mi nudimo najvišu otkupnu cenu u gradu.

Pozovite nas još danas I sami se uverite. Ako se vi I vaš auto nalazite u Beogradu I okolini, a nemate snage više da se raspitujete kod prijatelja o prodaji vašeg auta, sumnjivi su vam svi oni kupci sa oglasa, mi vam nudimo idealno rešenje. Na vama je samo da nas kontaktirate,a naši ljudi dolaze na lice mesta jos istog dana, procenićemo u kakvom je stanju tačno vaš automobil, izvršiti svu potrebnu papirologiju I dokumentaciju, transportovati vaše vozilo, I sve to potpuno besplatno. Novac ćete dobiti u ruke, a na vama je sada samo da razmislite o tome kako ćete da ga potrošite. Ne gubite vreme, pozovite nas još danas I proverite zašto smo najozbiljniji otkup polovnih automobila u Beogradu!