Otkup polovnih automobila

otkup-automobila

Naša profesija je otkup AUTOMOBILA raznoraznih proizvodnih marki (van ili putničkih), DOSTAVNIH/PICKUP vozila ili KOMBIJA svih vrsta. Postoji mogućnost kupovine mini-autobusa do 20-tak sedećih mesta. (ŠTA NE KUPUJEMO: vozila marke Zastava, kamione, poljoprivredne mašine, radne mašine, ne kupujemo ni automobile starije od 15 godina, kombije starije od 10 godina, niti velike autobuse sa 50-tak sedećih mesta). Kupujemo pojedinačno ili veći broj vozila u paketu prvenstveno od  FIRMI, privrednih društava, tj. preduzetnika na teritoriji Srbije (mada je otvorena mogućnost otkupa i od vlasnika privatnih vozila i lica zaposlenih u tim firmama kao i svih ostalih trećih FIZIČKIH LICA).

Tako da, ako budete imali u planu da prodajete Vaša vozila, možete nas pozvati bez ikakvih obaveza, na brojeve telefona ispod ili nas kontaktirati putem mejla. Mi Vam predlažemo da ćemo najlakše i najbrže pronaći zajednički jezik, a to je: ako već unapred pripremite neku (po Vašem mišljenju) realnu prodajnu cenu za vaše vozilo/la, a mi ćemo Vam na to svakako dati naš odgovor što pre. Isto to važi i za Vaš odgovor putem elektronske pošte na naš mejl uz koji preporučujemo da pošaljete najbitnije PODATKE vozila koje nam nudite – zajedno sa CENOM koja bi vam odgovarala.

Inače, mi možemo doći do Vaše firme po pozivu i porazgovarati i dogovoriti se o svim detaljima oko same kupoprodaje. Uplatu novčanih sredstava Vam možemo izvršiti prvenstveno preko računa u banci ili u kešu (u zavisnosti od dogovora). Veoma smo ozbiljni, korektno plaćamo i imamo dosta iskustva u vezi trgovine automobilima. Takođe, Vam garantujemo Sigurnost, brzinu, ali i Profesionalizam!

Nalazimo se u Beogradu, ali sarađujemo sa firmama iz cele Srbije. Možete nas kontaktirati bilo kada pa i za vreme neradnih dana u godini. Iskreno se nadamo povoljnoj saradnji sa Vama. Napravimo zajedno Kupoprodaju od Poverenja!

Ako trenutno nemate vozila za prodaju, možete naše kontakt podatke sačuvati i pozvati nas nekom drugom prilikom, naravno ako i kada se ukaže potreba za tim.